left
PROTOTIPIRANJE
Hitro prototipiranje in povratni inženiring Po naročilu izdelujemo vse vrste 3D modelov za različne aplikacije in namene. Od ideje do izdelka, vse na enem mestu.
REZKANJE IN RAZREZ
3D vodni rez in robotsko rezkanje Režemo in rezkamo različne materiale z najsodobnejšimi napravami za vodni rez in rezkanje z robotom.
GRAFIČNI STUDIO
Digitalni tisk in umetniška dela po naročilu Pripravimo vam moderne dizajne, nalepke, oglasne tranparente ter uresničimo vaše drzne ideje glede poslikav in zdelave unikatnih umetniških del.
ENKRATNA PRILOŽNOST
Iščemo zastopnike naših storitev. Možnost dobrega zaslužka! Stopite v stik z nami.
right

Prototipiranje

Vsaka nova ideja ali izboljšava že obstoječega izdelka mora biti na začetku testirana ter potrjena, preden gre lahko v izdelavo končnega proizvoda. V modernem času si pri tem pomagamo z postopkom hitre izdelave prototipnega izdelka. 
Hitro prototipiranje je proces izdelave testnega izdelka na podlagi računalniško konstruiranega in oblikovanega 3D modela. Izdelan otipljiv prototip omogoča takojšnje testiranje njegove oblikovne ustreznosti in uporabnosti glede na naročnikove zahteve. V primeru neustreznosti lahko prototip hitro in enostavno spreminjamo, dokler ne dosežemo ustrezne in zahtevane kakovosti. 
Vsekakor pa je delujoč prototip nedvomno pomemben pri iskanju potencialnih investitorjev, strank ter tako predstavlja prvi korak pri uspešnem lansiranju novega proizvoda na trg.