Vodni rez

Vodni rez

Tehnične lastnosti in prednosti

- Dynamic Wateryet je 3D tehnologija rezanja z avtomatsko kompenzacijo ukrivljanja vodnega curka, stroj lahko reže pod kotom 60 stopinj v vseh smereh.
- High Permormance NanoDriver sistem pogonov slovi kot najnatančnejši pogon v industriji in omogoča rezanje z natančnostjo ponovljivosti 0.1 mm.
- HyperPressure tehnologija črpalke omogoča večje rezalne hitrosti in povečano proizvodnjo ob manjši porabi abraziva.
- UltraPierce Vacuum Assist za rezanje krhkih, občutljiv in laminiranih materialov.
- Max. velikost obdelovanca: 2500mm x 1250mm, debelina do 150 mm.V našem podjetju vam nudimo razrez z waterjet rezalnikom proizvajalca Flow. Podjetje Flow, ki je izumitelj rezanja z vodnim curkom, zavzema vodilno mesto na trgu tehnologije rezanja z vodo. Model Mach4 z dinamičnim XD sistemom rezanja je tako najboljši dobavljiv sistem na tržišču, ki z velikim korakom prekaša kokurenco.

Mach4, ki je edini takšen sistem v Sloveniji, premore najnaprednješe tehnološke izboljšave. Rez pod kotom do 60 stopinj je tanek, čist, brez temperaturno prizadetega območja ali mehanskih napetosti. Rezultat je večja kakovost obdelovancev ob manjših stroških.

Tehnologija vodnega reza je univerzalna, saj ne razlikuje med materiali. Področje uporabe zajema kovinarsko in lesno industrijo, kamnoseštvo in keramičarstvo, razrez naravnih in umetnih materialov, prehrambeno področje ...

Režemo lahko: 
- aluminij, medenina, baker, titan, inox, orodno in konstrukcijsko jeklo, mangan, 
- kamen, granit, marmor, kermaika, 
- kompoziti, guma, plastika, 
- les, celuloza, 
- papir, karton, 
- kevlar, usnje, steklo, tekstil.
Katalog waterjet